|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Disneyland Paris trakteert bezoekers met twee vuurwerkshows tijdens oudejaarsavond

Disneyland Paris vierde oudejaarsavond op grootse wijze met twee vuurwerkshows in het Disneyland Park en Walt Disney Studios Park.

Om klokslag 00:00 konden gasten in het Disneyland Park genieten van “The Magical New Year’s Eve Fireworks” vlak na de reguliere show Disney Dreams! Er was ook een dance party de hele avond lang op Central Plaza met speciale effecten op het Kasteel van Doornroosje om mensen te entertainen tijdens het wachten op het grote vuurwerk.
In het Walt Disney Studios Park verwelkomden de Guardians of the Galaxy het publiek. De personages Star-Lord, Gamora en Mantis voerden een Dance Challenge op aan de voorkant van Tower of Terror, die volledig was omgetoverd tot Guardians of the Galaxy: Mission Breakout met behulp van projecties.


Disneyland Paris


Enkele minuten voor de start van 2024 konden bezoekers genieten van Avengers: Power The Night. Na de show verschenen de Guardians Of The Galaxy opnieuw op het podium om samen af te tellen naar het nieuwe jaar. Op het moment dat de klok middernacht sloeg, barstte een kort maar spectaculair vuurwerkspektakel los.
Veel gasten kozen echter om de show in Disneyland Park te kijken. Dit kwam waarschijnlijk doordat het vuurwerk in Disneyland Park iets langer duurde dan in het Walt Disney Studios Park. Daarnaast werd het vuurwerk in Disneyland Park geadverteerd als een speciale nieuwjaarsshow, terwijl het vuurwerk in het Walt Disney Studios Park werd geadverteerd als een speciale opvoering van Avengers: Power The Night.

De nieuwjaarsviering in Disneyland Paris werd dit jaar ook een beetje overschaduwd door hoge windsnelheden. De drones die in de shows Avengers: Power The Night en het nieuwjaarsvuurwerk zouden worden gebruikt, konden vanwege de windsnelheden niet vliegen.

Geen officiële New Year’s Eve Party:

In voorgaande jaren moesten bezoekers van Disneyland Paris die geen extra ticket voor de “Disney New Year’s Eve Party” kochten, het nieuwe jaar vieren in het Walt Disney Studios Park. Dit jaar was iedereen met reguliere tickets welkom in het Disneyland Park, wat zorgde voor een meer toegankelijke nieuwjaarsviering.

Als gevolg van deze wijziging waren er dit jaar ook geen opvoeringen van een speciale nieuwjaarsparade, Mickey’s Fun Disco Party, Goofy’s Line Dance Party, New Year’s Eve Royal Disney Ball en meer. Deze shows waren namelijk exclusief voor bezoekers van de “Disney New Year’s Eve Party”. Met als gevolg dat veel mensen verveeld liepen met gebrek aan entertainment in het park tijdens de avond.


OVERVIEW LAST YEAR’S NYE EventPixieDust.bePixieDust.beTranslate website