Mando en Grogu zijn terug in Discoveryland voor dagelijkse meet & greets

De personages uit de populaire Disney+ serie “The Mandalorian” zijn opnieuw te ontmoeten in Disneyland Paris!

Mando (Din Djarin) en Grogu zullen dagelijks gasten ontmoeten nabij Starport en Mickey’s Philharmagic achteraan in Discoveryland. Speciaal voor de terugkeer van deze personages zijn er ook enkele nieuwe decoratieve elementen geïnstalleerd.


Mando

De populaire Star Wars personages Mando en Grogu maakten in maart 2023 hun eerste verschijning ooit in Disneyland Paris. Ze waren toen slechts twee weken in Discoveryland, maar de belangstelling was enorm. Ook op 4 mei 2023, waren Mando en Grogu voor één dag in Disneyland Paris tijdens Star Wars Day 2023.

Op dit moment is er nog geen einddatum door Disney bevestigd voor deze meet & greet. Maar het lijkt erop dat Mando en Grogu deze keer iets langer zullen vertoeven in Disneyland Paris, al bestaat de kans dat de personages in de toekomst zullen doorreizen naar hun volgende missie*.


PixieDust.be

Video: Mando & Grogu in Discoveryland 2023

*Deze ontmoeting kan zonder voorafgaand bericht worden gewijzigd, uitgesteld of geannuleerd.


Translate website