|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

2de fase van Symphony of Colours begonnen in Disneyland Paris

De 2de fase van “Disney Symphony of Colours” in het Disneyland Park is sinds 10 februari 2024 begonnen met een gloednieuwe show op Central Plaza en nieuwe decoraties in Main Street.


PixieDust.be
©Disney / ©Dronisos


Ondanks dat de Disney Electrical Sky Parade als onderdeel van Disney Symphony of Colours al begonnen is sinds 8 januari 2024, kunnen gasten van Disneyland Paris nu ook genieten van A Million Splashes of Colour en Blooming in Colours: A Journey into Fairy Worlds.

A Million Splashes of Colour (Tot 30 September 2024)

De nieuwe show “A Million Splashes of Colour” heeft overeenkomsten met zijn voorganger “Dream… And Shine Brighter”. Beide shows vinden plaats op Central Plaza met 30 dansers/Disney-personages en bevat een mix van klassieke en moderne Disney-liedjes.
De show “A Million Splashes of Colour” is meerdere keren per dag te zien op Central Plaza, afhankelijk van de weersomstandigheden kan er een aangepaste versie plaatsvinden. In de show verschijnen Mickey, Minnie, Donald, Daisy, Goofy en vele andere geliefde Disney- en Pixar-personages, zoals Timon (The Lion King), Joy (Inside Out), Vaiana, Asha (Wish) en Mirabel (Encanto). Deze show is te zien t/m 30 september 2024
Blooming in Colours: a journey into fairy worlds (t/m 12 Mei 2024)

Naast de lancering van een nieuwe show zijn er ook nieuwe decoraties toegevoegd. Deze nieuwe decoraties zijn geïnspireerd op Tinkel Bell en haar tweelingzus Periwinkle en vertellen het verhaal van de wonderen van de natuur in zowel de winter als de lente.

De eerste nieuwe decoraties die bezoekers van Disneyland Paris zullen zien zijn die aan het station van Main Street, gelijkaardig met de decoraties die er ook waren tijdens de 30ste verjaardag van het resort. Op Town Square staan er decoraties van bloemen met een winterse twist. In Main Street zijn er ook nieuwe decoratieve palen geïnstalleerd. Nabij Casey’s Corner zijn er verschillende “Gardens Of Wonders” decoratieve elementen vervangen door grote zonnebloemen en een feeën huisje. 
Tijdens de avond zullen er op verschillende tijdstippen lichteffecten starten in Main Street. De stemmen van Tinker Bell en Periwinkle zijn te horen tijdens de lichteffecten Desondanks dat Disney Symphony of Colours nog zal duren t/m 30 september 2024 zullen de decoraties echter maar blijven staan tot t/m 5 mei 2024 volgens de officiële website van Disneyland Paris.
De Disney Electrical Sky Parade en A Million Splashes of Colour zullen wel beide te zien zijn tot t/m 30 september 2024. Deze lente zal er ook een gloednieuwe Alice In Wonderland show plaatsvinden in het Walt Disney Studios Park, deze show is officieel geen onderdeel van Disney Symphony of Colours.


PixieDust.beSymphony of Colours


Disney Symphony of Colours

Geniet van extra kleur, muziek en magie tijdens Disney Symphony of Colours in Disneyland Paris.


Translate website