|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Een update over de toegankelijkheid van het Disneyland Hotel

De fan community van Disneyland Paris heeft vandaag een update gekregen over de toegankelijkheid van het Disneyland Hotel voor gasten die er niet verblijven maar toch graag een bezoekje willen brengen aan de openbare ruimtes van het hotel:

UPDATE: 16 Februari 2024

“Gezien de populariteit van ons onlangs heropende hotel, zullen we voor degenen zonder een arrangement, restaurant of spa-reservering nu beperkte toegang verlenen via een reserveringssysteem.

Vanaf zaterdag 17 februari om 9.00 uur nodigen wij u uit om de website van Lineberty te bezoeken en uw plekje voor toegang tot het Disneyland Hotel te reserveren. Reserveren dient op dezelfde dag te gebeuren, voor maximaal 4 personen per reservering, en is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Zodra uw reservering is bevestigd, gaat u op het aangegeven tijdstip naar de ingang van het hotel in Fantasia Gardens. Uw reservering is gegarandeerd voor een uur. Hierna wordt de reservering automatisch geannuleerd.

Wij zijn blij dat mensen die niet verblijven in het hotel de kans te geven om dit koninklijke etablissement te bezoeken. Om al onze gasten een geweldige ervaring te bieden, moedigen wij u aan om gepast gedrag te vertonen in het hotel en tegenover onze Cast Members.” – Woordvoerder Disneyland Paris


PixieDust.beDisneyland HotelPixieDust.be


Alle info over het Disneyland Hotel

Welkom in het vernieuwde Disneyland Hotel, in dit ultieme 5-sterrenhotel vier je koninklijke verhalen en schrijf je jouw eigen verhaal.


Translate website