|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Nieuwe Luca menu in Pizzeria Bella Notte

Er is een nieuwe pasta verkrijgbaar bij Pizzaria Bella Notte in het Disneyland Park: Een jaar na de opening van het Luca gedeelte in Pizzeria Bella Notte, pakt het restaurant uit met de nieuwe Portorosso Pesto Pasta geïnspireerd op de Disney*Pixar film.

De Portorosso Pesto Pasta is verkrijgbaar als menu 3 met een knoflookboter broodje of salade en een drankje voor 18 euro. De pasta is ook verkrijgbaar zonder menu voor 13 euro en bij het kindermenu voor 9 euro. De vroegere menu 3 met de Lady & The Tramp spaghetti is ook nog steeds verkrijgbaar.


PixieDust.be


LUCA kamer in Pizzeria Bella Notte:

De ruimte is geïnspireerd op de Disney*Pixar film Luca die in de zomer van 2021 op Disney+ verscheen, door deze toevoeging is het ijssalon Fantasia Gelati verdwenen. Deze zaal wordt voornamelijk gebruikt als het restaurant extra zitplaatsen nodig heeft voor gasten, op kalmere momenten zal dit gedeelte van het restaurant gesloten blijven.

PixieDust.beDisneyland ParisTranslate website