NIEUW: Overland Trail Café in Frontierland

Tegenover de attractie Big Thunder Mountain, vlakbij restaurant Casa de Coco, kunnen bezoekers nu een nieuwe eetgelegenheid (take-away) ontdekken: het Overland Trail Café!

In het achtergrondverhaal van Frontierland is het Overland Trail Café een afhaalmaaltijd voor reizigers op weg naar het westen! Het diende ook als postrelais voor de beroemde Pony Express-postdienst van die tijd. De naam, Overland Trail, verwijst naar een van de belangrijkste routes die het oosten en westen van de Verenigde Staten met elkaar verbinden, gebruikt door de Pony Express, postkoetsen (Overland Mail) en goudzoekers op weg naar Californië.


Review:

We brachten tijdens ons laatste bezoek aan Disneyland Paris een bezoek aan deze nieuwe snacklocatie, je kan hier namelijk terecht voor turkey legs en churros. De snacks zijn niet heel uniek aangezien turkey legs reeds verkrijgbaar waren even verderop bij Last Chance Café en ook voor churros kon je al langer terecht bij Casa de Coco, bij beide locaties krijg je ook korting met je jaarpas en in het nieuwe Overland Trail Café niet.

Bij het Overland Trail Café kun je wel kiezen uit verschillende toppings bij de churros. Voor 5,50 euro zijn er churros verkrijgbaar met slagroom en caramel of chocoladesaus. Op de affiche van de Overland Trail Café staat er ook een afbeelding van een doodshoofd bij de churros, deze kregen we niet erbij bij onze bestelling. Voor een portie churros met alleen suiker betaal je 4,30 euro.


PixieDust.be

De churros vonden we lekker en ze waren ook snel klaar na het bestellen. Let wel op als je er bestelt met toppings, want de slagroom en saus druipen aardig snel, vooral op een warme dag. Gelukkig is er snel een tafel te vinden bij Casa de Coco.

Er zijn twee bestelzuilen, de linkse kassa is kan gebruikt worden door bezoekers met een beperking. Het Overland Trail Café is ook voorzien van een kleine wachtrij bij eventuele drukte.


Overland Trail Café


PixieDust.be

Translate website