Disneyland Pass vriendentickets tijdelijk te koop aan ingang Walt Disney Studios Park zonder registratie

Het lijkt ondertussen een traditie geworden wanneer Disneyland Paris tickets probeert te verkopen online aan zijn jaarpashouders, maar ook nu weer zijn er technische problemen met de verkoop van de ‘vriendentickets’.

Origineel gezien starte de verkoop van de vriendentickets op 11 juni 2024, maar de verkoop liep niet zoals gewenst en Disney besloot om de online verkoop offline te halen. Ook in de app van Disneyland Paris zijn er momenteel technische problemen met de pagina van de ‘Disneyland Pass’.

Op de verkooppagina is er een melding verschenen dat jaarpashouders een beperkte tijd vriendentickets kunnen kopen bij de ingang van het Walt Disney Studios Park (zo lang de problemen niet opgelost zijn), alleen voor bezoeken op dezelfde dag. De jaarpashouder moet aanwezig zijn en zijn/haar pas tonen om de tickets te kunnen kopen.


PixieDust.be

Disneyland Pass vriendentickets:

Vriendentickets zijn beschikbaar voor een bezoek tijdens de zomer vanaf 12 juni tot 30 september 2024. Om de tickets te kopen moet je je inloggen met je Disney Account rechtsboven de website en klikken op “Mijn Disneyland Pass”. 

De prijs start vanaf 47 euro (per persoon, voor 1 dag / 2 Disney® Parken), de prijzen voor de tickets zullen variëren.


Disneyland Pass
Bron DLP Help (Discord)

Translate website