Ondanks de Olympische Spelen zijn vriendentickets voor deze zomer toch terug

Velen hadden gedacht, en vooral in Disneyland Paris zelf, dat het deze zomer heel druk ging worden in Disneyland Paris doordat de Olympische Spelen in Parijs zijn, zonder er zelf veel moeite voor te doen. Toch zien we meer en meer tekens dat dit misschien niet zo zal zijn.

Vuurwerkshow die veranderd worden en ingekort wordt, hotelprijzen die verlaagd werden vooral bij Disney Hotel Cheyenne, veel beschikbaarheid in de Disney Hotels, openingsuren die ingekort worden, grote solden op merchandise om de verkoop te stimuleren.

Het is duidelijk dat Disneyland Paris zich vergist heeft in de zomer van 2024. Het nieuwe gedeelte in het Walt Disney Studios Park met de Frozen attractie die normaal dit jaar ging moeten openen zal pas voor volgend jaar zijn. En behalve de nieuwe Alice in Wonderland show, waarover niet iedereen tevreden is, heeft Disneyland Paris dit jaar zeer weinig nieuwigheden.

Om de bezoekersaantallen naar boven te duwen gaan er nu opnieuw vriendentickets aangeboden worden voor jaarpashouders, ooit waren de jaarpashouders amper nog welkom, maar blijkbaar zijn we terug in een tijd beland dat Disneyland Paris zijn jaarpashouders nodig blijkt te hebben.

Vriendentickets zijn beschikbaar voor een bezoek tijdens de zomer vanaf 12 juni tot 30 september 2024.


PixieDust.be

Translate website