Kiri viert zijn 1ste verjaardag in de Cable Car Bake Shop in Main Street USA

Een jaar geleden werd de Cable Car Bake Shop in Main Street USA, na enkele aanpassingen, opnieuw geopend in samenwerking met de nieuwe partner Kiri. Door deze verandering heeft Kiri ook het volledige assortiment aan snack overgenomen en is alles op basis van Kiri.


Cable Car Bake Shop

Al was er in het begin wel wat aandacht voor deze toevoeging, tegenwoordig is het toch slechts een matig succes geworden. Vaak zie je in de Cable Car Bake Shop een veel langere rij staan bij aan de andere kassa waar er Mickey beignets en andere zoetigheden te koop zijn.

Ter gelegenheid van deze eerste verjaardag van Kiri in Cable Car Bake Shop werden de verschillende snacks uitgerust met een “1” en een verjaardagskaarsje. Benieuwd hoeveel verjaardagen Kiri hier nog zal vieren, maar enkele veranderingen zou ons niet verrassen.


PixieDust.be

Meer Disney gethematiseerde snacks, waarin eventueel Kiri verwerkt zit, lijkt ons een beter optie en zou ervoor zorgen dat de gasten het misschien ook meer gaan kopen. Maar aangezien dit deel is van een 10-jarige overéénkomst met Bel zal Kiri nog niet onmiddellijk verdwijnen.


PixieDust.be

PixieDust.be


Translate website