“Nieuw lied gemaakt door Disneyland Paris ter ere van “Fête de la Musique”

Om Fête de la Musique 2024 te vieren, kondigt Disneyland Paris met veel genoegen de release aan van een nieuw origineel nummer, getiteld “Nos Histoires Prennent Vie/Stories Come to Life”. Dit originele nummer nodigt bezoekers uit om hun eigen magische herinneringen van Disneyland Paris te creëren en te delen op sociale netwerken.


Vanaf het moment dat gasten aankomen in Main Street, USA tot het einde van de dag met Disney Illuminations, viert “Nos Histoires Prennent Vie/Stories Come to Life” Disney magic en de onvergetelijke momenten die gasten elke dag beleven in de Disney Parken. Met inspirerende teksten en een swingende melodie belooft het een must-have te worden voor iedereen die een verhaal over Disneyland Parijs deelt.

Met deze muziek kunnen gasten fragmenten uit het nummer gebruiken in hun creaties op sociale netwerken, zodat ze hun magische momenten in Disneyland Parijs kunnen delen met vrienden en familie.


Disneyland Paris

Translate website