Nieuwe Disneyland Paris posters verkrijgbaar

Disneyland Paris heeft al vaker posters uitgebracht van iconische locaties in het Franse Disney Resort en van attracties, maar deze keer heeft Disney samengewerkt met Marcel Travel Posters voor de creatie van 3 gloednieuwe posters!

Disney had een aantal previews van de nieuwe samenwerking met Marcel Travel Posters getoond op de Instagram-pagina van “Disneyland Paris Shopping“. Er zijn 3 nieuwe posters verschenen van Sleeping Beauty Castle, het Walt Disney Studios Park en het Ratatouille gebied “La Place de RĂ©my” in Worlds of Pixar.

Alle posters zijn verkrijgbaar in World of Disney, The Storybook Store, Chez Marianne (Souvenirs de Paris) en Harrington’s Fine China & Porcelains voor 30 euro per stuk. De posters zijn niet gelimiteerd en beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Voorlopig is het niet duidelijk of er in de nabije toekomst nog nieuwe posters zullen verschijnen in samenwerking met Marcel Travel Posters.
Translate website