Animation Boutique in Walt Disney Studios Park getransformeerd in een Pixar shop

Nu dat Animation Celebration terug geopend is, is ook de bijbehorende shop Animation Boutique opnieuw toegankelijk. De shop die te vinden is in de grote tovenaarshoed in het midden van het Walt Disney Studios Park, heeft al veel verschillende merchandise verkocht. Net voor de sluiting was het nog een shop die helemaal in het teken stond van de animatiefilm WISH.


Deze keer is het aanbod van Animation Boutique opnieuw volledig aangepast aan de meest recente animatiefilm namelijk Inside Out 2.

Je kan er veel plushes vinden van de verschillende personages uit de film, maar ook kledij en pins. Er is ook een assortiment glazen te vinden met Inside Out 2 personages gemaakt voor Arribas.


Maar behalve merchandise van Inside Out 2 kan je er ook terecht voor een primeur ! Voor de eerste keer is er een klein assortiment merchandise beschikbaar van de show “Together: A Pixar Musical Adventure”. Het assortiment bestaat uit een t-shirt voor volwassenen, een t-shirt voor kinderen en een t-shirt bedoeld voor vrouwen.


Verder kan je er ook een magneet vinden van de show.Translate website