Renovatie begonnen van beschadigde muur van Toad Hall restaurant in Fantasyland

Er zijn momenteel heel wat projecten aan de gang in Disneyland Paris, vooral grote projecten waaronder de uitbreiding van het Walt Disney Studios Park, de transformatie van Disney Village, maar ook enkele kleinere projecten, zoals het renoveren van de beschadigde muur van het Toad Hall restaurant.

Eind 2023 werden er veiligheidsnetten geïnstalleerd tegen de muur omdat die afbrokkelde. Het volledige gebouw van het restaurant werd in 2020 al eens volledig gerenoveerd. De werkzaamheden hebben voorlopig geen effect op de openingstijden van het restaurant.

Toad Hall in het Disneyland Park:

Bij Toad Hall in Fantasyland kun je dagelijks terecht van 11:30 tot 17:00 voor fish and chips. Het restaurant is niet zo heel groot vanbinnen, maar beschikt over een groot terras en bevindt zich tussen de attractie “Peter Pan’s Flight” en “Meet Mickey Mouse”.


Toad Hall

Translate website