World of Frozen kasteel aangekomen in het Walt Disney Studios Park

Beetje per beetje komt ‘World of Frozen’ tot leven in het Walt Disney Studios Park.

Recentelijk is het kasteel van Arendelle geplaatst in het Walt Disney Studios Park, waar Disney momenteel druk bezig is met het uitbreiden van het park. Eerder deelde Disney al een glimp van het kasteel, toen was het nog niet geplaatst in het park.

Door gebruik te maken van geprefabriceerde onderdelen kon Disney het kasteel van Anna en Elsa in een mum van tijd opbouwen. De afzonderlijke elementen werden elders geproduceerd en vervolgens ter plaatse samengesteld.

De teams zijn nog druk bezig met het rotswerk achter het kasteel. Hier komt later ook het ijskasteel van Elsa te staan.


PixieDust.be

Openingsdatum van Frozen-gebied nog onbekend:

Wanneer het Frozen-gebied precies zal openen, is voorlopig nog niet bevestigd door Disney. Wel werd in april 2024 aangekondigd dat bij de opening van ‘World of Frozen’ de naam van het park zal veranderen naar “Disney Adventure World”.

World of Frozen zal bestaan uit een restaurant, winkel en een Frozen-darkride die erg gelijk zal zijn aan “Frozen Ever After” uit Epcot en Hong Kong Disneyland. Naast het Frozen-gebied komt er ook een Rapunzel attractie, een nieuw restaurant en Adventure Bay Lake, waar gasten spectaculaire shows kunnen bewonderen in de toekomst.Translate website