Disney Village constructie update 19 Mei 2024

Tijd om even te kijken naar de stand van zaken te kijken in Disney Village. Hier is de transformatie naar de nieuwe Disney Village volop bezig. De winkel tussen de LEGO Store en Brasserie Rosalie was al een tijdje geleden gesloten, maar nu zijn er nog meer winkels die hun deuren hebben gesloten.

3 winkels gesloten in Disney Village

De belangrijkste in de rij voor veel mensen is waarschijnlijk de LEGO Store, die is tijdelijk gesloten om de winkel te vernieuwen zodat die past in de nieuwe design van Disney Village. Maar de LEGO Store heeft wel een tijdelijk nieuwe locatie die binnenkort open zal gaan.


Om die LEGO Store te vinden moet je niet langs het terras van de Sports Bar stappen richting de toiletten, voorheen was er in deze ruimte een arcade met verschillende videospelletjes. Eens de werken voltooid zijn verhuisd de winkel opnieuw naar zijn vaste locatie.


Behalve de LEGO Store hebben ook de Disney Gallery en de Disney Fashion hun deuren gesloten. De Disney Gallery was vooral geliefd bij de Disney fans aangezien ze hier veel beeldjes, art en collectibles verkochten en de Disney Fashion was zoals de naam al doet vermoeden de place to be voor kledij en accessoires.


Momenteel is men bezig met de gevels te veranderen, alle restanten van het oude Disney Village en die eigenlijk nog dateren van het originele Festival Disney toen Disneyland Paris opende in 1992 worden nu verwijderd. De werken gaan redelijk snel.


PixieDust.be

Translate website