|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Disneyland Paris stopt met gratis Disney+ promo

Wie een aankoop deed op de website van Disneyland Paris, kreeg in de afgelopen jaren gratis toegang tot de streamingdienst Disney+ op kosten van het Franse Disney resort. Sinds eind oktober 2023 is Disneyland Paris hiermee gestopt.

Na het boeken van een verblijf in een Disney Hotel kreeg je 12 maanden gratis Disney+ en kon je dus een jaar lang kijken naar alles op Disney+. Wie toegangstickets kocht (voor minstens 70 euro) kreeg 3 maanden gratis toegang tot Disney+. Ook bij het kopen/verlengen van een jaarpas kon je 30 dagen kosteloos gebruikmaken van Disney+.

Gelijkaardige Disney+ aanbiedingen:

Gelijkaardige Disney+ aanbiedingen werden in het verleden ook aangeboden aan gasten van Walt Disney World, met als doel om zoveel mogelijk abonnees te krijgen voor de streamingsdienst. Het nieuwe doel van Disney is minder abonnees, maar die wel volledig betalen voor hun abonnement.


Disney+PixieDust.bePixieDust.beTranslate website