Nieuwe “Sport 2024” collectie in Disneyland Paris

De Olympische Spelen komen eraan! En om dit sportevenement te vieren, heeft Disneyland Paris al tal van unieke collecties gelanceerd met een connectie tussen het Franse Disney Resort en de stad Parijs. 

Vlak voor de start van de Olympische Spelen is er opnieuw een collectie uitgekomen met een connectie aan het sportevenement, met een gloednieuwe sportieve collectie. De naam van de Olympische Spelen mag Disney niet gebruiken, dus is er gekozen om afbeeldingen te gebruiken van Mickey en zijn vrienden in sportkleding met het jaartal 2024 op de producten.


We zullen de prijzen van de producten op een later tijdstip toevoegen.

De merchandise-afdeling heeft het afgelopen jaar extra aandacht besteed aan het creëren van collecties die de unieke charme van Disneyland Paris en de stad Parijs uitstralen. In de hoop dat veel toeristen een bezoek zullen brengen aan het Franse Disney Resort en deze producten kopen.

De Olympische Spelen 2024 in Parijs beloven een onvergetelijk evenement te worden. Experts schatten in dat veel mensen die deze zomer naar Parijs komen, enkel en alleen zullen gaan voor de Olympische Spelen zelf en niet om veel toeristische attracties te bezoeken. Daarnaast zijn er ook veel toeristen die geen interesse hebben in de Spelen en die de omgeving proberen te vermijden. Daarom zijn er momenteel ook heel wat aanbiedingen en zijn de prijzen van sommige hotels in Disneyland Paris lager dan tijdens andere zomers.


Translate website