Disneyland Pass Back in Time Night: wat te verwachten?

Op vrijdag 13 september 2024 is er opnieuw een Disneyland Pass evenement, deze keer staat het in het teken van de jaren 2000. Maar dat is natuurlijk een breed gegeven dus wat kan je allemaal verwachten op deze Disneyland Pass Night.


PixieDust.be

Voor de eerste keer zal je het evenement vroeger kunnen starten want vanaf 19u30 zal je reeds Frontierland kunnen betreden met je speciaal ticket. Frontierland zal vroeger sluiten voor gewone gasten en zal eerder geprivatiseerd worden voor gasten die het evenement bijwonen. Op die manier probeert Disneyland Paris de overgang van het verlaten van de gewone bezoekers en het aankomen van de gasten voor het evenement vlotter te laten verlopen.

Tickets voor het evenement kosten 59€, deze prijs is hetzelfde voor iedereen. De prijs hangt niet af van het type Disneyland Pass dat je hebt. Heb je een Gold, Silver of Brons iedereen betaalt dezelfde prijs. Een jaarpashouder mag 2 vrienden meenemen naar het evenement, ook al hebben die geen jaarpas voor Disneyland Paris, en ook die betalen dezelfde prijs voor een ticket.


Disneyland Pass

Unieke shows

Disneyland Paris spreekt over een “Fantastic Medley” op Central Plaza. Dit zal een show zijn met fragmenten en muziek van oudere shows of parades. Als die show meerdere keren per avond te zien zal zijn of slechts 1 keer als ‘opening-ceremonie’ van de avond is niet duidelijk. Maar aangezien Central Plaza ook gebruikt zal worden als dansvloer met een DJ zal er dus niet de hele avond hier shows te zien zijn.


PixieDust.be

High School Musical: Wildcats fever! Zal een show zijn geĂŻnspireerd op de verschillende High School Musical shows die in het Walt Disney Studios Park te zien waren in de jaren 2000. Hier gaan 8 dansers het beste van zichzelf geven nabij Star Tours in Discoveryland.


PixieDust.be

Feestelijke muziekzones

Verder spreekt Disneyland Paris over “muziekzones” dit gaan waarschijnlijk geen echte shows zijn maar eerder ‘dance parties’.

Disney Channel Dance Party. Op dezelfde plaats als High School Musical: Wildcast fever in Discoveryland zal er ook een Disney Channel Dance Party zijn. Ga naar de dansvloer op het aanstekelijke ritme van de grootste Disney Channel-hits.

2000’s Party Megamix, ook dit is één grote dansvloer met een DJ op Central Plaza. Op het ritme van hits gemixt door een DJ en optredens van acht dansers, beleef je 10 jaar muzikale euforie opnieuw met sets die de jaren 2000 tot 2010 weergeven!


PixieDust.be

Back in Time Before Party

Feest in Frontierland, in de Critter Corral (die overigens al jaren niet meer bestaat), ze bedoelen waarschijnlijk het gebied nabij en rond Cowboy Cookout Barbecue. Mickey en zijn vrienden wachten op jouw om 19.30 om het feest te starten, deze ruimte is gereserveerd voor deelnemers van de avond.


PixieDust.be

Speciale “jaren-2000” ontmoetingen

Welke characters en ontmoetingen er op het programma van dit Disneyland Pass evenement staan is nog niet bekend. Disneyland Paris zegt zelf dat het unieke characters zijn dat je zelden ziet uit de jaren 2000. Wij denken hier vooral aan characters uit Chicken Little, Meet the Robinsons, …. die verspreid over het Disneyland Park te ontmoeten zijn.


PixieDust.be

Ga verkleed naar het evenement

Tijdens dit Disneyland Pass evenement mag je verkleed naar de festiviteiten komen, Disneyland Paris moedigt de gasten aan om een outfit uit de jaren 2000 aan te trekken. Met je speciaal ticket kan je het park binnen vanaf 18.00

Tickets bestellen kan via de officiële website van Disneyland Paris, je gaat naar je Disney Account en klikt jouw Disneyland Pass aan en dan kan je tickets bestellen.


PixieDust.be

Translate website