Hangbrug in Adventureland gesloten tot nader order

De hangbrug boven “Adventure Isle” in Adventureland is gesloten door Disney tot nader order.

Waarom Disney besloten heeft om de hangbrug voor onbepaalde tijd te sluiten is niet gecommuniceerd door Disneyland Paris. De grotten in Adventure Isle blijven wel beschikbaar voor gasten om te bezoeken.

In september van 2021 kreeg de hangbrug in Adventureland al een grootschalig onderhoud van enkele maanden. Als we meer informatie hebben over de heropening van de hangbrug zullen we dit laten weten.


Adventureland
Archieffoto September 2021

Nog een groot probleem in het Adventure Isle gebied is uiteraard het schip van Kapitein Haak, de Jolly Roger. Gasten mogen al jarenlang het piratenschip niet meer bezoeken en het onderhoud van het schip gaat snel achteruit. Er zouden wel plannen op tafel liggen om het schip in de toekomst te renoveren.


Translate website