Iris Galerie verhuisd naar de Tiny Shops in Disney Village

De “Iris Galerie” is terug in Disneyland Paris nadat het voor een een tijdje weg was uit Disney Village.

In het verleden kon je de Iris Galerie vinden tegenover de ingang van het vroegere Planet Hollywood restaurant, vlak nabij de uitgang van Disney Village richting het Marne-la-Vallée treinstation. Het bedrijf heeft recentelijk gekozen om terug te keren naar Disneyland Paris en bevindt zich voortaan in de “Tiny Shops” naast het Rainforest Café en de voormalige Hurricanes discotheek. Naast de Iris Gallerie zijn er ook Tiny shops van Pandora en Billieblush shop.

In de Iris Galerie kun je een foto vastleggen van de essentie van je ogen en het vereeuwigen van je iris door middel van een technologie die fotografie en afdrukken van hoge kwaliteit combineert. Het fotograferen van je iris en de afwerking hiervan nemen 10 tot 15 minuten in beslag voor één persoon. Prijzen worden niet weergegeven op hun website, behalve de mogelijkheid om een cadeaubon te kopen.

Het bedrijf heeft niet alleen vestigingen in Frankrijk maar ook over heel Europa, tot zelfs in Canada, de Verenigde Staten en Hong Kong.


Iris Galerie
Archieffoto – Tiny Shops in Disney Village (2021)

Translate website