Ontmoet nog tot 9 juli 2024 Inside Out 2 personages in Walt Disney Studios Park

Terwijl Inside Out 2 records verbreekt in de bioscopen en goeie reviews krijgt online kan je in Disneyland Paris op de foto met twee van de hoofdpersonages uit Inside Out / Inside Out 2.

Nog tot 9 juli 2024 kan je op de foto met Joy of Anger in Worlds of Pixar in het Walt Disney Studios Park. Joy is er iedere dag, Anger is er enkel op woensdag, zaterdag en zondag. Aangezien de belangstelling groot is om met Anger op de foto te gaan is het niet zo eenvoudig om daarin te slagen.

Op dagen dat Angers er ook is, wisselt hij telkens af met Joy. Op de dagen dat Anger er niets is, wisselt Joy af met Bo Peep.


Nog meer Inside Out 2 in Disneyland Paris

Terwijl de personages te vinden zijn in World of Pixar kan je merchandise van Inside Out 2 vinden in de Animation Boutique binnenin Animation Celebration en kan je ook een selfie nemen met twee nieuwe beelden van Joy en nieuwe personage Anxiety die werden toegevoegd nabij de ingang van Toy Story Playland.


Translate website