Nieuwe standbeelden van Joy en Anxiety in het Walt Disney Studios Park

In het Worlds of Pixar gedeelte van het Walt Disney Studios Park zijn er 2 gloednieuwe standbeelden verschenen van Joy en Anxiety.

Midden juni 2024 werden de nieuwe beelden al aangekondigd, samen met een nieuwe meet & greet met Joy en Anger voor een beperkte periode in Worlds of Pixar, nieuwe snacks en Magic Shots. Er werd aangekondigd dat er ook nieuwe standbeelden zouden worden geïnstalleerd in het Walt Disney Studios Park, maar pas vanaf 1 juli 2024.

Natuurlijk was Disney vergeten dat ze niet werken op zondagavond, naar een maandag. Dus werden de nieuwe standbeelden pas een dag later geplaatst, op 2 juli 2024, op de plek waar vroeger oude Toy Story decoraties stonden die afkomstig waren van de oudere Toy Story paradewagen van “Disney Magic on Parade”, vlak tegenover de ingang van Toy Story Playland.

Inside out 2:

Inside Out 2 is momenteel te zien in de bioscoop en doet het voorlopig heel goed en heeft ondertussen zelfs al meer opgebracht dan de eerste film. De film zal op een later tijdstip ook beschikbaar zijn op Disney+.Translate website