Buzz Lightyear Laser Blast, Alice’s Curious Labyrinth en RC Racer momenteel gesloten in Disneyland Paris

Buzz Lightyear Laser Blast en Alice’s Curious Labyrinth in het Disneyland Paris Park zijn momenteel gesloten voor renovatie. RC Racer in Walt Disney Studios Park is ook gesloten.

Disneyland Paris sluit vaak enkele attracties in de maand juni en begin juli om attracties te voorzien van een korte renovatie, zodat de meeste attracties geopend kunnen blijven in het overige gedeelte van de zomer.


Disneyland Paris

In het Disneyland Park zijn momenteel Buzz Lightyear Laser Blast in Discoveryland en Alice’s Curious Labyrinth in Fantasyland aan de beurt voor een renovatie. Bij het Alice’s Curious Labyrinth krijgen verschillende decoratieve elementen, waaronder het gedeelte van de springende fonteinen, opnieuw een laagje verf. Ook de rups is teruggeplaatst nadat deze enkele weken geleden werd weggehaald voor renovatie. Buzz Lightyear Laser Blast en Alice’s Curious Labyrinth zullen beide opnieuw heropenen op 6 juli 2024.


Achteraan in Fantasyland zijn Le Pays des Contes de Fées en Casey Jr. – le Petit Train du Cirque nog altijd gesloten sinds maart 2024 voor een grootschalige renovatie en toevoeging van 3 gloednieuwe scènes. Dit volledige gebied zal opnieuw heropenen in augustus 2024.

In het Walt Disney Studios Park is “RC Racer” op dit moment ook gesloten voor een korte onderhoudsperiode vlak na de heropening van de attractie “Toy Soldier Drop” die 7 weken gesloten was. RC Racer heropent op 6 juli 2024.


PixieDust.be

Ook in het Walt Disney Studios Park is er een langdurige renovatie te vinden met ‘Flying Carpets Over Agrabah’ die al sinds begin 2024 gesloten is, de attractie is afgebroken om opnieuw volledig op te bouwen, gelijkaardig wat enkele jaren geleden ook gebeurde met Orbitron in Discoveryland. De Aladdin attractie zal naar verwachting later dit jaar opnieuw heropenen.


PixieDust.be


Translate website