“Nos Histoires Prennent Vie” (Stories Come to Life) nu beschikbaar op streamingdiensten

Het nieuwste liedje van Disneyland Paris, “Nos Histoires Prennent Vie” (Stories Come to Life), is vanaf nu beschikbaar om te beluisteren via streamingdiensten.

Disney releasede het liedje enkele weken geleden al op Youtube om Fête de la Musique 2024 (music day) te vieren, getiteld “Nos Histoires Prennent Vie/Stories Come to Life”. Dit liedje nodigt bezoekers uit om hun eigen herinneringen van Disneyland Paris te creëren en te delen op social media.

Disney beloofde ook dat het liedje zal afgespeeld worden op Main Street in de ochtend wanneer gasten het Disneyland Park betreden en ’s avonds na de show “Disney Illuminations“. Tot nu toe is dat nog niet gebeurd.

Is het liedje geschreven met AI?

Disney heeft veel kritiek gekregen toen het liedje voor het eerst op Youtube werd gepost. Veel mensen dachten dat Disney het liedje met behulp van artificiële intelligentie heeft gecreëerd en vinden dat het nieuwe liedje niet het niveau haalt van liedjes zoals “Un Monde Qui s’Illumine”, “Ready for The Ride”, “The Future’s Starring Now”, .. Franstalige Disney fans klagen ook dat het liedje opnieuw in het Engels is.

Disneyland Paris heeft eerder al muziek uitgebracht via streamingdiensten, waaronder begin dit jaar ook een album met liedjes van het Halloween- en Kerstseizoen. Ook de muziek van “Dream… and Shine Brighter” en nieuwe themaliedjes van “A Million Splashes of Colour” zijn te vinden om te streamen, maar zijn niet officieel door Disney gepubliceerd.

“Nos Histoires Prennent Vie” (Stories Come to Life) is vanaf nu beschikbaar op Spotify, Apple Music en Deezer.Nos Histoires Prennent Vie

Translate website