Constructie begonnen voor nieuwe security controlepunt nabij Disney Hotel New York – The Art of Marvel

Alsof er nog niet genoeg werkzaamheden waren in Disneyland Paris is er kort geleden nog een nieuwe project van start gegaan. Zowel aan de voorkant als de achterkant van Disney Village komt er een nieuw security controlepunt.

Tot op de dag van vandaag staan er hier tenten waarin de security scanners staan, maar de bedoel is dat dit een gehele nieuwe area zal worden waarin er nieuw security controlepunt in geïntegreerd is. Hoe het er precies zal uitzien is nog niet bekend, Disneyland Paris heeft er nog geen concept art van getoond. In tegenstelling tot de voorkant van Disney Village waar we wel al tekeningen van hebben gezien, en daar zal het in dezelfde stijl zijn als het controlepunt bij de ingang van Disneyland Paris.

Waarschijnlijk zal dezelfde design gebruikt worden voor alle security. Deze werken zijn deel van de grote make-over die Disney Village momenteel krijgt met nieuwe shops, restaurants en decoratieve elementen.


Disney Hotel New York

PixieDust.be

PixieDust.be

Translate website