Update van de renovatie buitenkant Hyperspace Mountain in Discoveryland

Op dit moment wordt er gewerkt achteraan Star Wars Hyperspace Mountain in Discoveryland.

Begin mei deelden we al informatie dat Disney bezig was met het uitbreiden van het backstagegedeelte achteraan van de attractie, nabij het Discoveryland Theater. Heel veel vooruitgang heeft het project nog niet gemaakt in vergelijking met 2 maanden geleden.


PixieDust.be

Wel zijn er onlangs ook bouwstellingen geïnstalleerd bij de attractie tussen Rocket Café en de Disney Premier Access ingang van Star Wars Hyperspace Mountain.

Disneyland Paris heeft tot nu toe geen officiële informatie gegeven in betrekking tot dit project. De attractie is voorlopig gewoon toegankelijk voor gasten. De attractie zou wel een grote renovatie kunnen gebruiken ,vooral de verlichting van de attractie, want hiervan zijn er momenteel veel kapot.


30ste verjaardag van Space Mountain komt eraan volgend jaar: 

Volgend jaar viert Space Mountain in Discoveryland zijn 30ste verjaardag. Dat zou een goed moment zijn om de Star Wars Hyperspace Mountain overlay te beĂ«indigen. De recente investeringen van Disney in de attractie zouden wellicht een goede aanleiding kunnen vormen.

Vooralsnog heeft Disney niet bevestigd of er grote veranderingen aan Space Mountain komen. Wel werd het in 2022 besproken in een aflevering van “Pass Annuel Showtime”, zonder details te geven.Translate website