Opstapplatform Le Pays des Contes de Fées gerenoveerd

Het opstapplatform van Le Pays des Contes de Fées in Fantasyland heeft een nieuw laagje verf gekregen.

Het hele gebied achteraan in Fantasyland, samen met attracties Le Pays des Contes de Fées en Casey Jr. – le Petit Train du Cirque, is ondertussen gesloten sinds maart 2024. Disney heeft al een aantal werkzaamheden uitgevoerd in dit gebied.

Zo zijn er drie gloednieuwe scènes geïnstalleerd en is Disney druk bezig met het renoveren van het volledige gebied. Onlangs heeft het opstapplatform van de attractie een nieuw likje verf gekregen. Hieronder kun je het voor- & na-effect zien.


Het boek is ondertussen ook weg, maar nog niet teruggekeerd. De lijst rond het waar het boek normaal was, is wel al gerenoveerd.

Nieuwe scenes wanneer de attractie terug open gaat: 

De nieuwe Frozen scène in Le Pays des Contes de Fées, die de vorige Peter en de Wolf scène zal vervangen, is slechts één van de drie nieuwe toevoegingen aan deze attractie. Zo komt er ook een nieuwe scène van Winnie The Pooh, die de scène van Hans en Grietje zal vervangen.

in mei 2024 werd er door Disneyland Paris nog een derde verandering aangekondigd voor Le Pays des Contes de Fées. De laatste scène in de attractie die nu van The Wizard of Oz was zal veranderen naar de Pixar film UP. Dit wordt ook de eerste en enige scène in de attractie die gewijd is aan een Pixar film.


Le Pays des Contes de Fées en Casey Jr. – le Petit Train du Cirque zouden volgens de Disneyland Paris-app heropenen vanaf 1 augustus 2024. Recent werden beide attracties wel uit de app gehaald en ontbreekt er informatie over de heropening. 

Volgens de database van de app blijft de heropening op 1 augustus 2024. Als er een andere heropeningsdatum komt, zullen we het artikel updaten.


Translate website