Boardwalk Candy Palace snacks verhuist naar La Confiserie des Trois Fées

Met de sluiting van Boardwalk Candy Palace zijn enkele populaire snacks verkrijgbaar in La Confiserie des Trois Fées.

Op 1 juli 2024 sloot Boardwalk Candy Palace op Main Street zijn deuren voor een grote renovatie en zal pas in 2025 heropenen.


PixieDust.be

Maar goed nieuws voor de fans van de fudge, Rice Crispies, Mickey koekjes en andere snacks want Disney heeft beslist om deze te verhuizen naar de snoepwinkel achter het kasteel op “Castle Courtyard” nabij Auberge de Cendrillon. Sommige snacks worden gemaakt door het externe bedrijf “Atelier des Gâteaux”. Cupcakes zijn momenteel niet verkrijgbaar.

Het is de eerste keer dat Disneyland Paris een toonbank installeert in een winkel met snacks buiten de Boardwalk Candy Palace. La Confiserie des Trois Fées verkocht voorheen vooral voorverpakte snacks. De sluiting van de snoepwinkel heeft Disneyland Paris uiteindelijk laten beslissen om op een andere locatie een toonbank te installeren, iets wat je in Amerikaanse Disney parken op veel meer plaatsen ziet.


Confiserie des Trois Fées

Translate website