Guaranteed Access nu ook bij Frozen: A Musical Invitation

Guaranteed Access is vanaf 10 juli 2024 verkrijgbaar bij de show “Frozen: A Musical Invitation” in Animation Celebration voor 15 euro per persoon.

Na het invoeren van de betaalde “Guaranteed Access” bij overige theatershows en gereserveerde zones voor Disney Stars on Parade en Disney Illuminations, heeft Disney besloten om deze service ook te introduceren bij “Frozen: A Musical Adventure” in Animation Celebration. Disney zegt bij iedere uitbreiding van de Guaranteed Access dat het deel uitmaakt van hun “streven naar het optimaliseren van de ervaring van onze gasten en het van tevoren plannen van hun dag”.

Voor elke voorstelling is er een beperkt aantal “Guaranteed Access” beschikbaar voor € 15 per persoon. Plaatsen zijn beschikbaar in de app van Disneyland Paris. De klassieke stand-by wachtrij blijft beschikbaar!

De Guaranteed Access / Secure Your Seat service was al reeds verkrijgbaar bij de “The Lion King: Rhythms of the Pride Lands” (Frontierland Theater), “TOGETHER: a Pixar Musical Adventure (Studio Theater) en bij “Mickey and The Magician” (Animagique Theater).


Frozen: A Musical Invitation
©Disney

Frozen: A Musical Invitation:

Frozen: A Musical Invitation is een show in Toon Studio in Walt Disney Studios Park. Het werd geopend op 17 november 2019.

De show bestaat uit twee scènes. In de eerste ruimte kom je terecht in de schuur van Kristoff en Sven. Anna komt langs met plannen om naar het ijspaleis van haar zus Elsa te gaan om haar te verrassen met iedereen. In de tweede ruimte komen gasten aan in Elsa’s ijspaleis en kunnen ze genieten van de populaire liedjes ‘Love is an Open Door’ en ‘Let it Go!’.

De show is deels in het Frans en deels in het Engels. Ondanks dat de show elke 45 minuten plaatsvindt, is de capaciteit van het Animation Celebration theater zeer beperkt.Translate website