KOOP TICKET RESERVEER JE VERBLIJF PRIJSKALENDER

TIPS & PLANNINGDISNEYLAND PARIS


Disneyland Paris introduceert nieuwe bestelzuilen in Café Hyperion





Sinds deze zomer kun je gebruik maken van nieuwe bestel- en betaalzuilen bij Café Hyperion in het Disneyland Park.

De nieuwe bestelkiosken bevinden zich momenteel in een testfase. Dit betekent dat niet alle gasten er direct gebruik van kunnen maken. Zo worden kortingen voor Jaarpashouders en Cast Members nog niet geaccepteerd bij de automaten. Gasten met een diningplan zullen voorlopig ook aan de reguliere kassa’s moeten aansluiten.


Tijdens deze testperiode is het helaas nog niet mogelijk om te betalen via de telefoon met Apple Pay of Google Pay. De kiosken zijn momenteel beschikbaar in het Frans en Engels, twee van de belangrijkste talen in Disneyland Paris. In de toekomst zullen er hopelijk meer talen beschikbaar komen.


Gasten die wel gebruik maken van de kiosken kunnen hun bestelling afhalen aan de counter en opvolgen via digitale schermen.


Er waren jaren geleden al geruchten dat Disneyland Paris geïnteresseerd was om bestelzuilen te installeren in verschillende fastfoodrestaurants, gelijkaardig aan hoe het al jaren verloopt bij McDonald’s (in Disney Village). In de zomer van 2021 introduceerde Disneyland Paris ook de functie “Mobile Ordering / Collect & Go” in de Disneyland Paris app, maar na enkele jaren verder blijft de functie enorm gebruiksonvriendelijk.


Het is voorlopig onduidelijk of Disneyland Paris ook plannen heeft om in de toekomst nieuwe bestel- en betaalzuilen in andere restaurants te zetten. De kans lijkt groot dat we dit kunnen verwachten in het nieuwe “Hollywood Gardens Restaurant” dat volgend jaar naar STUDIO 1 komt en dat Restaurant en Coulisse zal vervangen, een restaurant dat vergelijkbaar was met Café Hyperion (burgers en frieten).

Wij hebben het getest:


tijdens ons laatste bezoek hebben we het nieuwe systeem uitgetest, hoewel bijna niemand in de klassieke wachtrij stond. Heel veel mensen kozen ervoor om hun bestelling via de nieuwe kiosken te plaatsen.


De interface is zeer gebruiksvriendelijk en geeft een duidelijk overzicht van allergenen. Je kunt er ook gemakkelijk souvenirs of een tussendoortje bestellen. Het contactloos betalen verliep helaas niet goed, dus het is aan te raden om je kaart in de betaalautomaat te steken.



Het plaatsen van de bestelling ging redelijk vlot, maar helaas was de service niet optimaal. De helft van de afhaalbalies waren niet open en de medewerkers konden niet mee met het aantal bestellingen. We hebben 15 minuten moeten wachten tot de digitale schermen vermelde tot onze bestelling klaar was.


We hadden ook kunnen kiezen om aan de reguliere kassa aan te schuiven en hadden dan waarschijnlijk ons eten wel een stuk sneller gekregen. Hopelijk wordt dit in de toekomst verbeterd.


PixieDust.be

Café Hyperion in Discoveryland:


Café Hyperion is een restaurant met reisthema in Discoveryland in het Disneyland Park. Gelegen naast Videopolis, meerde de grote zeppelin (Hyperion) af in het interieur van het gebouw. De fastfoodbalies zijn ontworpen en lijken op loketten waar gasten kaartjes kunnen kopen voor een vlucht naar elke bestemming in het Hyperion-luchtschip. Dit café zelf biedt een mix van de Amerikaanse keuken met hamburgers en frieten.


Onlangs werd er ook een nieuwe menu toegevoegd met chicken nuggets.


Café Hyperion

Boek je verblijf voor €125 per persoon en per nacht. Ontdek meer >


Translate website