KOOP TICKET RESERVEER JE VERBLIJF PRIJSKALENDER


TIPS & PLANNINGDISNEYLAND PARIS


D23: Disney toont maquette van Walt Disney Studios Park uitbreiding





Disney heeft in het “Dreams Pavilion” van de D23 Expo een maquette van Disney Adventure World (Walt Disney Studios Park) tentoon gesteld.


Meer dan 6 jaar geleden kondigde Disney CEO Bob Iger, tijdens een ontmoeting met de Franse president Emmanuel Macron, ambitieuze plannen aan voor de uitbreiding van het Walt Disney Studios Park. Het park zou in omvang verdubbelen, met onder meer het nieuwe Marvel Avengers Campus (vervanging van de Backlot), een Frozen-gebied en nog veel meer. Nu, na al die jaren, heeft Disney eindelijk een maquette van dit project onthuld.


Hoewel Bob Iger in 2018 ook een Star Wars-gebied aankondigde, is de afwezigheid hiervan op de maquette geen verrassing. Er circuleren al jaren geruchten dat deze plannen zijn geannuleerd en dat er binnenkort een geheel nieuw thema voor het “derde themagebied” zal worden onthuld. Wij hopen dat Josh D’Amaro, voorzitter van Disney Parks, Experiences and Products, dit nieuws tijdens de D23-presentatie over de toekomst van de Disney-parken zal delen.


Walt Disney Studios Park
©Disney

Disneyland Paris is druk bezig met het bouwen van een Frozen gebied:


Ondertussen wordt er achteraan in het Walt Disney Studios druk gewerkt aan de aanbouw van een gloednieuw Frozen gebied, vergelijkbaar met wat Hong Kong Disneyland eind 2023 opende. Hier zullen gasten op reis gaan naar het koninkrijk Arendelle met zijn kleurrijke gevels en de opmerkelijke North Mountain. Bezoekers kunnen genieten van het Two Crowns Tavern restaurant en een kopie van de “Frozen Ever After” darkride, die ook te vinden is in EPCOT (Walt Disney World) en World of Frozen in Hong Kong Disneyland.



Om toegang te krijgen tot het nieuwe Frozen gebied, kunnen gasten langs Adventure Way lopen, een promenade omgeven door weelderig landschap en thematuinen en ontdekken ze Raiponce Tangled Spin. Deze geheel nieuwe familie-attractie, geïnspireerd op de Disney-klassieker ‘Rapunzel”, nodigt jong en oud uit om ‘een rondje te maken’ door de iconische ‘I See The Light’- scène met zwevende lantaarns.



Wanneer het nieuwe Frozen gebied opent, zal het Walt Disney Studios Park worden omgedoopt tot Disney Adventure World. Een exacte datum voor deze naamsverandering is nog niet bekend. Volg ons dit weekend voor nog meer Disneyland Paris nieuws van D23!


PixieDust.be



Translate website