|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Adventure Way, een prachtige promenade omgeven door thematuinen in Disney Adventure World

Om toegang te krijgen tot de verschillende werelden van Disney Adventure World, lopen gasten langs Adventure Way, een prachtige promenade omgeven door weelderig landschap en thematuinen – de perfecte plek voor magische dagdromen.

Terwijl gasten door dit betoverende gebied dwalen, ontdekken ze Raiponce Tangled Spin, een geheel nieuwe familie attractie geïnspireerd door de geliefde Disney Animation film Rapunzel. Het nodigt gasten uit om ‘een rondje te maken’ door de iconische scène met zwevende lantaarns die de harten van kijkers van alle leeftijden heeft geraakt.


Disney Adventure World


Ten slotte kunnen gasten, voordat ze op nieuwe avonturen gaan, genieten van heerlijke gerechten in The Regal View Restaurant and Lounge, een stijlvol restaurant met tafelbediening en een spectaculair uitzicht over Adventure Bay en ontmoetingen met Disney Prinsessen.


PixieDust.beTranslate website