|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Nieuwe restaurant in World of Frozen zal de naam “Two Crowns Tavern” krijgen

Het quick service restaurant in World of Frozen in Disneyland Paris zal “Two Crowns Tavern” heten.

Het nieuwe restaurant in Disneyland Paris zal naar verwachting vergelijkbaar zijn met “Golden Crocus Inn”, een restaurant met een gelijkaardig thema in World of Frozen in Hong Kong Disneyland. Gasten kunnen daar genieten van scandinavische maaltijden.

Over het aanbod van het nieuwe restaurant in Disneyland Paris zal naar verwachting pas gecommuniceerd worden kort voordat het nieuwe themaland open gaat.

Er is nog geen officiële informatie vrijgegeven door Disney over wanneer World of Frozen zal openen in Disneyland Paris. Wel is er aangekondigd dat het Walt Disney Studios Park een nieuwe naam zal krijgen van zodra de nieuwe uitbreiding opengaat. Het park zal dan Disney Adventure World heten.
Ondertussen werkt Disneyland Paris ook aan een gloednieuw restaurant “The Regal View” voor het nieuwe Adventure Bay, nabij de nieuwe Rapunzel spinner attractie. Ook Restaurant La Coulisse in STUDIO 1 zal de komende maanden een renovatie ondergaan en omgebouwd worden tot The Hollywood Gardens Restaurant!

Translate website