KOOP TICKET RESERVEER JE VERBLIJF PRIJSKALENDER


TIPS & PLANNINGDISNEYLAND PARIS


De zomerdrukte is terug in Disneyland Paris





Momenteel zijn de parken in Disneyland Paris volzet en vele wachtrijen gaan boven de 60 minuten, de drukte in Disneyland Paris is weer helemaal terug.


Enkele weken geleden werd er nog op verschillende kanalen gepost, en zelfs overgenomen door veel binnen- en buitenlands kranten, dat Disneyland Paris leeg was als gevolg van de Olympische Spelen. Veel mensen hebben Parijs en omgeving deze zomer vermeden door schrik van gigantische drukte en chaos in het verkeer. Maar net door die schrik werd het in realiteit net het omgekeerde. Disneyland Paris lanceerde zelfs na lange tijd opnieuw enkele aanbiedingen om meer bezoekers richting de parken te krijgen zoals vriendentickets, korting voor jaarpashouders op hotelovernachtingen en korting op een verblijf in Disneyland Paris voor gasten die ook een abonnement hebben op Disney+.


De kalmte in Disneyland Paris was van korte duur, bij ons vorig bezoek was er van lege parken absoluut geen sprake meer en al zeker nu niet met de verlofperiode die in Frankrijk is aangebroken. Sinds afgelopen zondag zijn ook de Olympische Spelen voorbij, dus daar is de grote menigte terug. Door de gemiddelde prijs van de hotels te bekijken in de buurt rond Disneyland Paris was het te voorspellen dat de drukte opnieuw ging toenemen.


Vandaag 15 augustus 2024 zijn de parken volzet volgens Disney en gaan de wachttijden door het plafond.

  • Princess Pavilion 110 min
  • Meet Mickey Mouse 95 min
  • Big Thunder Mountain 80 min
  • Dumbo 55 min
  • Peter Pan’s Flight 55

Disneyland Paris

Zelfs voor kleinere minder belangrijke attracties zoals Orbitron moet je bijna een uur wachten. En dan hebben ze ook nog eens pech met Hyperspace Mountain die al sinds de opening deze morgen gesloten bleef wegens een technisch probleem. Ook niet te vergeten is dat Le Pays des Contes de Fées en Casey Jr. nog altijd gesloten zijn terwijl het eerst de bedoeling was deze open te hebben op 1 augustus 2024, maar die datum werd uitgesteld naar 30 augustus 2024.




Translate website