Countdown to Christmas in Disneyland Paris

Meer info >

-
DAYS
-
HOURS
-
MINUTES
-
SECONDS

Disneyland Paris onderschept 2 vrouwen die voor honderden euro hebben gestolen

In Disneyland Paris zijn twee vrouwen gearresteerd. Ze hadden veel producten gestolen uit één van de talrijke winkels in het park.

Op zondag 29 januari 2023 werden twee vrouwen gearresteerd in Disneyland Paris. Ze hadden net daarvoor honderden euro aan producten uit een winkel gestolen. Maar ze konden niet ver komen.

Willen ze de items zelf houden of de producten doorverkopen, die erg populair zijn bij fans? In ieder geval hebben twee vrouwen talloze goederen gestolen uit een winkel in Main Street USA. Zo meldt de Franse krant La Marne.

In totaal namen ze voor 684€ aan goederen mee zonder te betalen . Haarbanden, tassen, armbanden, sneakers… Ze hadden elk 6 tot 7 items gestolen.

15 meter voor de uitgang gearresteerd

Maar het bleef niet onopgemerkt, want amper 15 meter van de uitgang onderschept een bewaker hen en ontdekt de gestolen producten, daarna werd stadspolitie van Chessy gebeld.

Een patrouille arriveerde ter plaatse en pikte de twee vrouwen met Roemeense nationaliteit op voordat ze in hechtenis werden genomen.

Hoe zijn ze erin geslaagd om het park binnen te komen? Ze zouden gewoon “iemand € 10 hebben betaald”, dat doet ons denken aan praktijken die we zelf nog meerdere keren hebben gezien nabij de parking van Disneyland Paris. Waarbij vrouwen, tieners of zelfs kinderen vragen om de tickets te krijgen aan gasten die het park om dan met hun tickets het park binnen te kunnen. Hier in Disneyland Paris kan iedereen met gelijk welk ticket naar binnen in tegenstelling met de procedure in de Amerikaanse parken waarbij je je vinger moet scannen om een park binnen te kunnen zo dat er geen tickets kunnen worden doorgegeven.Zoek je favoriete Disney Hotel voor je verblijf in Disneyland Paris !

MAGISCHE VAKANTIE OP LAND OF OP ZEE

KIES JOUW DISNEY BESTEMMING

WALT DISNEY WORLD

Bekijk alle aanbiedingen >

DISNEYLAND PARIS

Ga naar de prijskalender >

DISNEY CRUISE LINE

Gratis offerte >

Watch our latest video on Youtube !

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com