Countdown to Halloween in Disneyland Paris

Meer info >

-
DAYS
-
HOURS
-
MINUTES
-
SECONDS

Nieuwe aangepaste versie voor Dream… And Shine Brighter!Vanwege de hoge temperaturen opnieuw in Frankrijk bestaat de kans dat de show “Dream… And Shine Brighter!” niet kan plaatsvinden in zijn originele vorm. Net zoals vorige zomer werd de show nooit volledig afgelast maar ging het door in een aangepaste versie.

De versie van vorig jaar was gewoon een cavalcade van Main Street tot het kasteel en terug met het liedje “Ready For The Ride”. De Zootopia personages Nick Wilde & Judy Hopps zijn geen onderdeel van de hittegolf versie, afhankelijk van de temperatuur bestaat de kans dat er meerdere personages kunnen ontbreken.

In de nieuwe aangepaste versie word er wel heel even gestopt bij Central Plaza op de medley van “Ready For The Ride & Un Monde Qui S’Illumine” (eerste scene van de show), de dansers verschijnen wel op de vier podiums, de Disney personages blijven op de paradewagens staan. Na de eerste scene rijden de praalwagens opnieuw richting de backstage door Main Street.


Dream… And Shine Brighter heatwave version 2023

PixieDust.be

“Dream… And Shine Brighter!” in Disneyland Paris:

Dream… And Shine Brighter keerde begin januari 2023 terug voor een 2de seizoen als onderdeel van de 30th Anniversary Grand Finale. Tijdens de show zijn Mickey en al zijn vrienden Minnie, Donald, Daisy, Goofy, Pluto, Chip, Dale en Clarice van de partij in hun Earidescent outfits. Samen met enkele bekende Disney figuren en er verschijnen ook recentere Disney vrienden in de show zoals Joy (Inside Out), Miguel (Coco), Nick Wilde & Judy Hopps uit Zootopia.

Als je Disneyland Paris bezoekt op een dag met hoge temperaturen en je deze show volledig wilt ervaren raden we je aan om naar de eerste opvoering te gaan kijken rond 11 uur.Zoek je favoriete Disney Hotel voor je verblijf in Disneyland Paris !

MAGISCHE VAKANTIE OP LAND OF OP ZEE

KIES JOUW DISNEY BESTEMMING

WALT DISNEY WORLD

Bekijk alle aanbiedingen >

DISNEYLAND PARIS

Ga naar de prijskalender >

DISNEY CRUISE LINE

Gratis offerte >

Watch our latest video on Youtube !

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com