Countdown to Halloween in Disneyland Paris

Meer info >

-
DAYS
-
HOURS
-
MINUTES
-
SECONDS

TOGETHER a Pixar Musical Adventure, een door muziek gedreven verhaalTOGETHER a Pixar Musical Adventure: een muziekgedreven verhaal

Muziek is een universele taal en heeft als kunstvorm de kracht om mensen van alle generaties bij elkaar te brengen. Dit is wat de show zo speciaal maakt: een muziekgestuurd script dat is ontworpen om het publiek gedurende de hele productie betrokken te houden.

Op het podium staat muziek centraal in het verhaal, terwijl Charlies vrienden alles doen wat in hun macht ligt om de verloren partituur terug te vinden en de droom van het kind om deel te nemen aan het schoolconcert in vervulling te laten gaan.


TOGETHER a Pixar Musical Adventure

Muziek is ook aanwezig in de theaterruimte, met een live orkest bestaande uit acht muzikanten. Piano, viool, trompet, cello, gitaar, drums en saxofoon komen allemaal naar voren als een integraal onderdeel van het verhaal en begeleiden de toeschouwer tijdens elke scène. Elk van deze instrumenten dient de plot op een heel specifieke manier en gaat harmonieus samen met de soundtrack, opgenomen met 54 artiesten in de Nashville Studios.

“TOGETHER WE ARE ONE”: DE BLADMUZIEK & LYRICS

“Together We Are One” is een originele creatie ontwikkeld voor de show TOGETHER A Pixar Musical Adventure en exclusief voor Disneyland Paris. De muziek werd geproduceerd door Guillaume Coignard en Jonathan Barr en vervolgens opgenomen in Nashville.

PixieDust.be

© (Austin Zudeck / Justin Thunstrom / Tony Ferrari / Noémie Legrand) Disney Music Group 2023Zoek je favoriete Disney Hotel voor je verblijf in Disneyland Paris !

MAGISCHE VAKANTIE OP LAND OF OP ZEE

KIES JOUW DISNEY BESTEMMING

WALT DISNEY WORLD

Bekijk alle aanbiedingen >

DISNEYLAND PARIS

Ga naar de prijskalender >

DISNEY CRUISE LINE

Gratis offerte >

Watch our latest video on Youtube !

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com