Countdown to Halloween in Disneyland Paris

Meer info >

-
DAYS
-
HOURS
-
MINUTES
-
SECONDS

Walt Disney Studios Park presenteert nieuwe snacks & merchandise voor een zomer vol PixarWe wisten al dat Disneyland Paris en vooral het Walt Disney Studios Park deze zomer in het teken zal staan van Pixar. Dat doen ze met een volledig nieuwe Pixar show: TOGETHER: A Pixar Musical Adventure in het Studio Theater maar ook door hun reeds bekende Pixar ervaringen, zoals Crush’s Coaster of Cars Road Trip, nog eens extra in de kijker te zetten.

Maar die Pixar gekte gaat ook verder tot in de merchandise en de verschillende snacks. Zo komt er binnenkort een nieuwe Spirt Jersey van “Worlds of Pixar”, het themagedeelte in het Walt Disney Studios Park waren alle Pixar attracties te vinden zijn. En er komt ook een bijbehorende pet. Koffie kan je binnenkort dan weer drinken uit een nieuwe mok gebaseerd op de bekende Pixar bal, die ook te vinden is in Toy Story Playland.Images ©Disney/Pixar

De meeste Pixar gethematiseerde snacks zijn nu reeds verkrijgbaar en bestaan uit de Slinky Corn Dog gemaakt met rundsworst en maïsbeignetsdeeg, Infinity and Beyond Eclair met hazelnootcrème.

En ook de heerlijke originele Magnum®-creaties bij de Ice Cream Creations-foodtruck, zoals Cars’ Race Track Treat (vanille-ijs, pure chocoladecoating, frambozen- en mangoreepjes, drie chocoladeballetjes) of Toy Story’s Cowboy Crunch (vanille-ijs, melkchocoladecoating, gehakte amandelen en pralinereepjes).

Images ©Disney/PixarZoek je favoriete Disney Hotel voor je verblijf in Disneyland Paris !

MAGISCHE VAKANTIE OP LAND OF OP ZEE

KIES JOUW DISNEY BESTEMMING

WALT DISNEY WORLD

Bekijk alle aanbiedingen >

DISNEYLAND PARIS

Ga naar de prijskalender >

DISNEY CRUISE LINE

Gratis offerte >

Watch our latest video on Youtube !

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com