|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Avengers Campus en Tower Of Terror sluiten voortaan iets vroeger


PixieDust.be


Opgelet als je binnenkort Disneyland Paris bezoekt want sommige attracties en restaurants in het Walt Disney Studios Park sluiten dit voorjaar iets vroeger, waaronder ook Avengers Campus.

Vanwege het gloednieuwe avondspektakel voor de 30th Anniversary Grand Finale “Avengers: Power The Night” sluit The Twilight Zone Tower Of Terror al anderhalf uur voor sluiting van het Walt Disney Studios Park ter voorbereiding van het avondspektakel.

Hetzelfde is ook van toepassing voor de volledige Avengers Campus area dat dicht gaat 1 uur voor sluiting van het Walt Disney Studios Park inclusief Avengers Assemble: Flight Force, Spider-Man W.E.B. Adventure, Hero Training Center, PYM Kitchen, Stark Factory en The Super Diner. De vroegere Backlot area werd vroeger nooit gesloten tijdens avondspektakels op de Tower Of Terror maar dit heeft nu waarschijnlijk te maken vanwege de drones. De rest van het park blijft wel toegankelijk (uitgezonderd van attracties die gesloten zijn voor renovatie).
De perfecte finale na een dag in Disneyland Paris:

Avengers: Power The Night is een verbluffende droneshow vol MARVEL verhalen boven het Walt Disney Studios Park. Deze hightech Avengers avondshow met lichtprojecties, vuurwerk en tot 500 drones is nog nooit eerder vertoond in een Disney Park. Dit wil elke held meemaken.

Let op: deze show is niet te zien op 8, 15, 17 en 27 maart en 22 april 2023.

PixieDust.beAvengers Campus


Beleef de 30ste verjaardag van Disneyland Paris en Avengers Campus

Geef een reactie


Translate website