|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Avengers Assemble: Flight Force in Avengers Campus gaat een upgrade krijgenDisneyland Paris heeft vandaag bevestigd dat de attractie Avengers Assemble: Flight Force nieuwe toevoegingen zal krijgen waaronder extra showverlichting. Bij de heropening van de voormalige Rock ‘n’ Roller Coaster was er al snel kritiek dat er te weinig te zien was en ook waren er geruchten dat er gewerkt ging worden aan extra toevoegingen voor een betere ervaring.

Disney heeft laten weten dat de veranderingen zullen plaatsvinden deze lente en dat bezoekers geen last zullen ondervinden tijdens de installatie van de extra effecten, de attractie zal ook elke dag geopend blijven.

Avengers AssemblePixieDust.be


Beleef de 30ste verjaardag van Disneyland Paris en Avengers Campus


Translate website