Disneyland Paris News Report 23 January 2023


PixieDust.be

In Adventureland is Cool Post momenteel gesloten, hier worden de vloeren vernieuwd en zal het gebied ook beter toegankelijk zijn voor minder mobiele mensen.PixieDust.be

Het niet de eerste keer bij de Lego Store dat er een glazen deur kapot is en zeker niet de eerste keer in Disneyland Paris. Toeval of niet maar de afgelopen 2 weken zijn er verschillende glazen deuren stuk gegaan, eerst was het de glazen deur bij de shop in Disney Hotel New York – The Art of Marvel, daarna was het de beurt aan de deur van PYM Kitchen in Avengers Campus en ook een glazen deur van Stark Factory en hier dus ook aan de LEGO Store. Het is dus een slechte periode voor glazen deuren in Disneyland Paris.
De transformatie is volop aan de gang bij King Ludwig’s Castle in Disney Village. Dit restaurant zal vernieuwd worden en veranderd tot een Engelse pub & restaurant genaamd: The Royal Pub.


Lees ook dit:


https://pixiedust.be/transformatie-cafe-mickey-naar-brasserie-rosalie-gaat-verder/


Nu dat Planet Hollywood definitief zijn deuren sloot begin Januari zijn er heel wat decoratieve elementen verwijderd alsook de naam en logo van het restaurant. Wat er in de plaats zal komen is nog altijd niet gekend.


Lees ook dit:


https://pixiedust.be/nieuwe-brug-tussen-disney-hotel-santa-fe-en-cheyenne-bijna-klaar/


PixieDust.be

Tinker Bell werd tijdelijk verwijderd vanop de wereldbol bovenop de World of Disney in Disney Village voor renovatie.PixieDust.be

De grote poort op de Resort Hub tussen de Disney Parken en Disney Village is terug. Die werd tijdelijk verwijderd door de transformatie van de gehele ingangszone.Een traditie tijdens deze periode is de sluiting van Le Pays des Contes de Fées en Casey Jr The Little Circus Train voor een jaarlijks technisch onderhoud. Wanneer er een volledige renovatie gepland staat is niet bekend want ook dat zou welkom zijn, vele decorstukken alsook het grote boek met de naam van de attractie ziet er verschrikkelijk uit.


Lees ook dit:


https://pixiedust.be/its-a-small-world-renovatie-nog-veel-werk-te-doen/


Market House Deli is opnieuw gesloten voor renovatie of werken, wat ze precies doen is onduidelijk. Het is opmerkelijk dat dit restaurant alweer gesloten is, het is pas volledig gerenoveerd 2 jaar geleden tijdens de tweede sluiting. Het is niet gebruikelijk dat dit restaurant zo vaak sluit voor renovatie.PixieDust.be

De etalages van Constellations in Discoveryland zijn niet meer zichtbaar, stickers met Buzz Lightyear werden aangebracht.Nog een restaurant dat tijdelijk gesloten is, is Walt’s in Main Street USA. Daardoor zijn er nog maar weinig plaatsen in Main Street USA waar je iets te eten kan kopen. Walt’s is deze keer wel niet voor jaren gesloten maar slechts voor enkele weken en gaat in februari weer open.De toiletten in Videopolis zijn momenteel gesloten om volledig te vernieuwen net zoals al gebeurd is bij veel andere toiletten in het park. Omdat dit meestal een project is die vele maanden zal duren werden er tijdelijke toiletten geïnstalleerd naast de ingangszone van Star Tours.PixieDust.be

Bij Phantom Manor is Mickey Mouse terug. Jack Skellington die hier tijdens het Halloween Festival en het Kerstseizoen te zien was is terug verdwenen.Enkele Gardens of Wonder beelden zijn momenteel verdwenen voor een onderhoud zodat ze nog kunnen blijven staan tot eind September 2023, wanneer de viering van 30 jaar Disneyland Paris tot een einde komt.Le Passage d’Aladdin is terug geopend, maar het originele naambord laat nog even op zich wachten en is nog niet terug. Ook niet alle effecten werden hersteld, zoals de Cave of Wonders die normaal moet bewegen.Tijdelijk geen voorstellingen van Mickey and the Magician in het Animagique Theater. Maar geen nood, nog enkele weken wachten en de show is terug.


Lees ook dit:


https://pixiedust.be/erbarmelijke-staat-van-aladdin-attractie-in-disneyland-paris-is-een-schande/


PixieDust.be

Cars Road Trip is momenteel gesloten voor onderhoud


Lees ook dit:


https://pixiedust.be/magic-over-disney-zorgt-voor-feestje-in-walt-disney-studios-park/

Geef een reactie


Translate website