|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Polka Dot Day keert terug in Disneyland ParisDisneyland Paris viert Minnie Mouse

Elke 22 januari komen Disney-fans over de hele wereld samen om de stijl van het iconische personage Minnie Mouse te vieren, en 2023 is daarop geen uitzondering. In Disneyland Paris kun je Minnie zien in een gloednieuw, tijdelijk showtje in het Walt Disney Studios Park. Wil je haar ontmoeten? Profiteer van een speciale Meet & Greet-mogelijkheid met een gloednieuw decor. Geniet ook van een exclusieve magische opname op PhotoPass, speciale traktaties en andere verrassingen die alleen voor die dag zijn gemaakt.


Disneyland Paris


Geef een reactie


Translate website