Transformatie Café Mickey naar Brasserie Rosalie gaat verderHeel veel constructie in Disney Village tegenwoordig, je loopt er van de ene constructie naar de andere. Als je van de Disney Hotels komt is de constructie bij Café Mickey de eerste wat je ziet. Hier is de transformatie naar Brasserie Rosalie volop aan de gang. Het overdekt terras is al volledig verdwenen en aan de zijkant nabij de ingang van het restaurant zijn ze nu ook één van de bekende Disney Village (Festival Disney) palen aan het afbreken, toch wel iconen uit het Euro Disney tijdperk.

Samen met de verbouwing van King Ludwig’s Castle en Planet Hollywood die nu gesloten is, is dit één van de 3 grote projecten in Disney Village. Het restaurant zou volgens Disneyland Paris eind dit jaar al opnieuw open gaan, maar zoals bij de meeste projecten in Disneyland Paris zijn ze nooit op tijd klaar. Benieuwd of het hier wel op tijd klaar zal zijn, aangezien het restaurant niet door Disneyland Paris zal uitgebaat worden maar door een ander bedrijf waardoor het tempo van de verbouwing misschien iets hoger ligt.

Op dit moment is het grote Mickey naambord van het restaurant nog niet verdwenen maar dat zal waarschijnlijk niet lang meer duren.Geef een reactie


Translate website