|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

D23 gaat een evenement organiseren in Disneyland ParisD23 heeft een exclusief Gold Member-evenement aangekondigd om de Disneyland Paris 30th Anniversary Grand Finale in april te vieren!

Op woensdag 12 april en donderdag 13 april worden D23 Gold-leden uitgenodigd om feest te vieren in Disneyland Paris met exclusieve rondleidingen onder leiding van Walt Disney Imagineering, speciale eetgelegenheden, een blik achter de schermen van de disney parken, een kijkje op de nieuwste entertainment aanbiedingen en nog meer spannende ervaringen ter ere van 30 magische jaren van dit uitzonderlijke resort!

Het is de eerste keer dat de officiële Disney fanclub “D23” iets organiseert in Disneyland Paris en best uniek aangezien de organisatie meer gericht is op de Amerikaanse leden, waaronder het grote D23 Expo event in Anaheim, California en Destination D in Orlando, Florida.

Tickets voor het tweedaagse feest en meer details over wat er precies bij het evenement zal gebeuren, worden binnenkort bekend gemaakt. Een “Gold Member abonnement” kost 99,99 dollar per jaar en is vereist om je te kunnen inschrijven voor dit evenement.


PixieDust.beInhoud & prijs:

woensdag 12 april:

Gasten inchecken – D23-leden ontvangen hun parktickets en een souvenir.

Time to Explore Disneyland Paris – Verken het park in Disneyland Paris, inclusief parktoegang, reservering en Priority Access voor 12 en 13 april 2023.

Lunch in een Disneyland Paris Restaurant – D23 Gold-leden kunnen profiteren van een heerlijke lunch in een Disneyland Paris-exclusief tafelrestaurant.

Galadiner in het Convention Center van Disney’s Hotel New York: The Art of Marvel gevolgd door Disney D-Light en Disney Dreams! Gereserveerde bezichtiging in Disneyland Park – Na een magische avond die is ontworpen voor elke Disney-fan in hart en nieren, ga je terug naar het park voor een gereserveerde bezichtiging en bereid je voor om versteld te staan van de magische show “Disney D-Light” met spectaculaire drone-lichtchoreografie die de lucht boven Doornroosje verlicht Kasteel als bij toverslag, gevolgd door de première van de spectaculaire Disney Dreams! Dat vanaf 12 april terugkeert naar het park.

donderdag 13 april:

Tijd om het Walt Disney Studios Park te verkennen – inclusief parktoegang en Disney Premier Access gedurende beide dagen.

Lunch in een Walt Disney Studios Restaurant – D23 Gold-leden kunnen profiteren van een heerlijke lunch in het Walt Disney Studios Park.

Rondleiding door Avengers Campus met Walt Disney Imagineering – Verken het gloednieuwe land en leer over het verhaal en de details, groot en klein, rechtstreeks van de getalenteerde Imagineers achter Avengers Campus in Walt Disney Studios Park.

Avengers: Power the Night Gereserveerd kijken – Geniet van het kijken naar deze baanbrekende droneshow. Deze gloednieuwe show viert de superhelden van het Marvel-universum, waarbij muziek, licht, pyrotechnische effecten, videoprojecties en tot wel 500 drones worden gecombineerd om een adembenemende reeks iconen te vormen die de krachten van legendarische superhelden vertegenwoordigen. waaronder Captain America, Captain Marvel, Scarlet Witch, en voor het eerst in Disneyland Paris, Shang-Chi!

Walk-through Experience in Ratatouille: The Adventure with Walt Disney Imagineering – Voltooi je epische avontuur en loop door de originele Ratatouille-attractie nadat het park is gesloten, met een exclusieve gehoste tour van Walt Disney Imagineering.

En we hebben nog meer verrassingen in petto, zoals gereserveerde zitplaatsen voor enkele van de beste shows van Disneyland Parijs en meer! Nieuwe details worden later onthuld.

D23 Gold-lid: $ 590 (+ $ 7 verwerkingskosten) per ticket.
Tickets gaan in de verkoop op donderdag 2 maart 2023


PixieDust.beTranslate website