|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Mirabel uit Encanto verschijnt voor het eerst in Disneyland Paris


PixieDust.be


We hebben er even op moeten wachten maar na Disneyland California en Walt Disney World in Florida is Mirabel uit Encanto nu ook aangekomen in Disneyland Paris!

Mirabel verraste fans van Disneyland Paris in de Disney Village Dome tijdens de opnames voor “Pass Annuel Showtime” dat jaarpashouders (Infinity/Magic+) kunnen bijwonen en achteraf kan iedereen de show bekijken op het officiële Youtube pagina van Disneyland Paris.

Tot nu toe was er nog enkel een projectie show geweest van Encanto tijdens de New Year’s Eve Party van 2021-2022 en een Magic Shot vlak toen de film verscheen in de bioscoop/Disney+. Er waren ook producten van Encanto verkrijgbaar in de winkels, deze waren redelijk snel uitverkocht en nooit teruggekeerd.

Het is voorlopig onduidelijk wanneer Mirabel opnieuw zal verschijnen in Disneyland Paris, maar de kans lijkt ons zeer groot dat ze binnenkort opnieuw zal verschijnen in de Disney Parken aangezien de film een groot succes is.

Translate website