|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Disneyland Paris toont preview van aankomende merchandiseTijdens de afgelopen opnames van “Pass Annuel Showtime” in de Disney Village Dome dat jaarpashouders (Infinity/Magic+) gratis konden bijwonen gaf Etienne van de merchandise afdeling een voorproefje welke producten we kunnen verwachten de komende weken in de winkels in de Disney Parken en Disney Village.

30th Anniversary Grand Finale collectie (geïnspireerd op de populaire show Dream… And Shine Brighter)

Naast het 30th Anniversary-assortiment dat al is uitgebracht zal binnenkort een gloednieuwe collectie gewijd aan de Grand Finale in de winkels verkrijgbaar zijn. Deze collectie zal met name producten bevatten in de kleuren van de show “Dream… and Shine Brighter”, inclusief genderneutrale kleding en exclusieve accessoires. Er zullen ook speciale oortjes verkrijgbaar zijn met de hoed van Mickey zijn 30ste verjaardag outfit.


PixieDust.be


Volgens verschillende bronnen zou deze collectie verschijnen in de maand April, 2023.


PixieDust.be


Disneyland Paris 30th Anniversary Spirit Jersey & Loungefly:

Naast de collectie die geïnspireerd is op Dream… And Shine Brighter zal er ook een nieuwe Spirit Jersey en Loungefly verschijnen met de Mickey vormige 30 dat ook gebruikt word als logo voor de 30ste verjaardag vieringen.


PixieDust.bePixieDust.be


Souvenirsleutels Peter Pan’s Flight & Main Street Vehicles:

Traditiegetrouw verschijnen er ook regelmatig nieuwe gelimiteerde souvenirsleutels in Disneyland Paris, deze keer zijn de attracties Peter Pan’s Flight en de Main Street Transportation aan de beurt. Binnenkort volgt meer informatie over de release datum.

PixieDust.be


30th anniversary kader by Kevin & Jody:

Onlangs verscheen dit product nog in een promo video voor de 30th Anniversary Grand Finale, maar binnenkort zal het ook verkrijgbaar zijn de winkels van Disneyland Paris. Het product is ontworpen door Kevin & Jody die eerder al beelden maakte van Phantom Manor, Le Visionarium en de cartoon versie van Sleeping Beauty Castle.

(Dit product zal ook binnenkort verkrijgbaar als poster en postkaart)


PixieDust.bePixieDust.be


Nieuwe Mickey collectie:

Er komt ook een gloednieuwe Mickey Mouse collectie met kleren en accessoires, het ontwerp doet ons denken aan een gelijkaardige collectie dat een aantal jaren geleden ook verkrijgbaar was in Disneyland Paris.


PixieDust.bePixieDust.be


Samenwerking met Pandora & Rhinoshield:

In samenwerking met Pandora zal er binnenkort een sieraad verschijnen van de Avengers Campus attractie Spider-Man W.E.B. Adventure. Als aanvulling op de nieuwe Mickey collectie zullen er ook nieuwe iPhone hoesjes van Rhinoshield verschijnen.


PixieDust.be


PixieDust.be


Nieuwe Spirit Jerseys en bucket hats in verschillende kleuren:

Naast een nieuwe Spirit Jersey voor de 30ste verjaardag komen er ook klassieke Disneyland Paris spirit jerseys in verschillende kleuren.


PixieDust.bePixieDust.be


Disney 100 Eras Collectie:

Naast merchandise voor de 30ste verjaardag van Disneyland Paris zal er ook speciale producten verkrijgbaar zijn voor 100 jaar Disney. In de komende maanden zullen er op ShopDisney en in Disneyland Paris nog meer producten verschijnen uit verschillende tijdperken.

REEDS VERKRIJGBAAR ONLINE EN IN DISNEYLAND PARIS!


Disneyland ParisPixieDust.be


View the price and stock here: Go to ShopDisney (EU) > / Go to ShopDisney (FR) > / Go to ShopDisney (UK)


PixieDust.beDisneyland Paris


Bekijk al onze Merchandise Updates

Blijf op de hoogte van alle nieuwe leuke merchandise items in Disneyland Paris ! Wij gaan er live naar op zoek in de parken de rest van het Resort.


Translate website