|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Nieuwe herbruikbare bekers in quick service restaurants van Disneyland ParisNa McDonald’s heeft Disneyland Paris ook beslist om niet herbruikbare verpakking te bannen in hun quick service restaurants. Vanwege de nieuwe anti-afvalwet in Frankrijk moeten quick service restaurants hun voedingswaren voortaan in herbruikbaar servies serveren aan klanten die in het restaurant zelf eten.

Dit is al het geval in Stark Factory dat deze zomer opende in Avengers Campus en vroeger het Blockbuster Café was. Er werd wel al snel beslist om het logo van Stark Factory te verwijderen op de kommetjes aangezien veel gasten ze mee naar huis namen.

Vanwege de nieuwe anti-afvalwet worden er in de overige restaurants ook herbruikbare materialen ingeschakeld startende met Café Hyperion (Disneyland Park) en Restaurant en Coulisse (Walt Disney Studios Park). De nieuwe herbruikbare bekers zijn ondertussen al verschenen die een logo bevatten van de 30ste verjaardag van het Franse Disney Resort en Coca-Cola.

Medewerkers moeten er voor zorgen dat gasten de bekers niet in de verkeerde vuilbak gooien.


PixieDust.beTranslate website