|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Internationale Disney Parken behalen 27% groei dankzij Disneyland ParisThe Walt Disney Company onthult zijn resultaten voor het 1e kwartaal van 2023: In totaal behaalde het bedrijf over deze periode een omzet van 23,5 miljard dollar (+8% ten opzichte van het 1e kwartaal van 2022) waarvan 8,7 miljard dollar met zijn parken (+21 %). De internationale Disney Parken behalen 27% hoger dankzij groei bij Disneyland Paris en hogere royalty’s van Tokyo Disney Resort, gecompenseerd door daling bij Shanghai Disneyland vanwege sluitingen.

De bedrijfsresultaten van Disneyland Paris zijn gestegen, dankzij een stijging van het bezoekersvolume/de bestedingen (+ stijging van de gemiddelde prijs van tickets/hotels), gedeeltelijk gecompenseerd door een verlies op de verkoop van Villages Nature Paris en inflatie.


Disney ParkenTranslate website