|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Pin Trading Disneyland Paris: Maart 2023Er is een nieuwe maand aangebroken en daarbij ook een reeks nieuwe pins in Disneyland Paris. Deze maand zien we weinig park gerelateerde pin en zijn het eerder pins van de animatiefilm en bijbehorende personages.

In het eerste deel van de maand krijgen we een collectie pins van Cinderella en Rapunzel aan het einde van de maand krijgen nog een reeks pins van Alice in Wonderland. Opmerkelijk is dat we ook pins krijgen van Hercules, dat zal veel fans bekoren aangezien deze film tegenwoordig niet vaak aandacht krijgt in de Disney Parken.

Jaarlijks terugkeren klassieke zijn opnieuw een pins voor St. Patricks Day en voor de komst van de Lente.


Pin Trading Disneyland ParisTranslate website