|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Agrabah Café in het Disneyland Park gesloten voor 3 maandenHet Midden-Oosters restaurant met verwijzingen naar de film Aladdin “Agrabah Café” in Adventureland is momenteel gesloten voor een onderhoud van 3 maanden tot begin juni 2023.

Enkele weken voor de sluiting verschenen er al constructiehekken nabij de ingang van het restauant, Disney heeft niet gecommuniceerd wat er exact zal gebeuren tijdens de sluiting. Walt’s – an American Restaurant zal vanaf de maand april langer open blijven in de avond vanwege de sluiting van het Agrabah Café.


Agrabah Café


LEES OOK: Agrabah Café Review (2022)


Uitbreiding van bestaande restaurants in het Disneyland Park:

Disney is ondertussen hard aan het werken om restaurant Pizzeria Bella Notte in Fantasyland uit te breiden met een nieuwe kamer van de Disney* Pixar film “Luca” en in Frontierland zijn er ook werkzaamheden bij Fuente del Oro om het restaurant te voorzien van extra capaciteit. Disneyland Paris zou eventueel de ruimte van de langdurig gesloten winkel “Les Trésors de Schéhérazade” kunnen gebruiken om ook Restaurant Agrabah Café uit te breiden als het dat zou willen.


PixieDust.bePixieDust.bePixieDust.beTranslate website